تشدید نظارت ها بر رستوران ها و مراکز و اماکن بین راهی در طرح سلامت نوروزی
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، از تشدید نظارت ها بر رستوران ها و مراکز و اماکن بین راهی در طرح سلامت نوروزی و کنترل رعایت وضعیت بهداشت محل و رعایت دستورالعمل های مربوطه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مسعود دهقانی افزود: در همین راستا بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط این مرکز و رئیس اداره تعزیرات و دامپزشکی در روز اول سال نو صورت گرفت.
وی افزود: در همین خصوص نظارت ها بر قنادی ها در طرح سلامت نوروزی و کنترل رعایت وضعیت بهداشت محل و رعایت دستورالعمل های مربوطه نیز با شدت بیشتر انجام شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، با اشاره به تشدید نظارت ها بر مراکز و اماکن بین راهی گفت: در همین راستا از مراکز و اماکن بین راهی سان آرا، خزاق، روناک و شهر قمصر بازدید انجام شد.
وی ادامه داد: استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش مواد غذایی جهت اطمینان از سلامت موادغذایی و عرضه شده از اهداف طرح سلامت نوروزی می باشد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان یادآور شد: نظارت و بازرسی اماکن عمومی، اماکن بین راهی، اماکن حساس مانند هتل ها، رستوران ها، اقامتگاه ها و پایانه های مرزی و مسافر بری، سامانه های آبرسانی از جمله وظایف تیم بازرسی بهداشت محیط است که در صورت مشاهده تخلف، اقدام به صدور اخطاریه کتبی، معرفی به مراجع قضایی و تعطیلی و پلمپ واحدها ی متخلف خواهد شد.
وی اظهار داشت: هموطنان می توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه ۱۹۰ تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت به این تخلفات رسیدگی شود. ضمنا همکاران کشیک در واحد با شماره تلفن ۵۵۴۶۸۲۱۱-۰۳۱ پاسخگوی موارد اورژانس تخلفات بهداشتی می باشند.
دکتر دهقانی افزود: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر نیز در مورد مکان های بین راهی انجام می شود.
گفتنی است: دکتر نجات خیری پور معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه از کشیک نوروزی مرکز بهداشت شهرستان کاشان در تاریخ یک فروردین ۱۴۰۲ نیز بازدید کرد.
نظر دهید